Amsterdam Logistic Cityhub op Logistiek Vastgoed 2020

Op 11 februari 2020 heeft de 5e editie van het drukbezochte topevent voor logistieke vastgoedbeslissers van SPRYG Real Estate Academy plaatsgevonden. De belangrijkste logistieke hotspots en toonaangevende stakeholders deelde hun visies, ambities en vooral plannen met het publiek. Daarbij werden uitdagingen als de ‘verdozing’ van Nederland, het Programma Aanpak Stikstof (PAS) en het dichtslibben van steden niet uit de weg gegaan. Dit jaar vond het symposium plaats in Lelystad: een van de opkomende Logistieke Hotspots van Nederland. Wouter Moll, projectdirecteur van de Amsterdam Logistic Cityhub, legde op het podium de plannen voor het tweelaagse volledig emissievrije logistieke centrum uit.

WIJ GEBRUIKEN COOKIES

Om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.