Bouwupdate Week 22

De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en het resultaat mag er wezen. Zo is de vloer van hal 3 dichtgelegd, de luchtinstallatie van de eerste kantoorlaag gereed en er is verder gewerkt aan het plaatsen van de stijlen kantoorgevel.

Daarnaast zijn de kolommen van de omloop bij de noordoost hoek geplaatst, de liftputten aan de noordzijde gestort, de palen voor de portiersloge geslagen en zijn de gehele ritten van de omloop aan de oostzijde nagenoeg gereed.

Ook zijn de balustrades op mezzanine niveau van hal 1 en de gevelpanelen aan de zuidzijde van hal 1 geplaatst. Dan de laatste maar zeker niet de minste ontwikkeling van deze week, de overheaddeuren op de eerste verdieping van hal 1 zijn gemonteerd.

WIJ GEBRUIKEN COOKIES

Om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.