Bouwupdate, contouren van het snellaadplein!

Steeds meer faciliteiten van het ALC beginnen zichtbaar te worden. Aan de achterzijde van het gebouw zijn ze aardig gevorderd met het straatwerk en beginnen de contouren van het snellaadplein voor vrachtwagens en bussen vorm te krijgen. Hier zullen straks 6 DC 240KW snelladers komen waarbij gelijktijdig 6 vrachtwagens kunnen snelladen of 12 bussen of vrachtwagens. Waarbij de stroom geleverd zal worden door de zonnepanelen op het dak!

Verder zijn de eerste kanaalplaatvloeren geplaatst voor het laaddek. Zodat de logistieke ruimtes op 12 meter hoogte aangedocked kan worden om vrachtwagens te laden en lossen. Dit alles is goed te overzien vanuit de kantoorlagen, waar er bij het meest oostelijke gedeelte de zandcement dekvloeren gereed zijn gekomen. Straks hoeft hier alleen nog vloerbedekking ingelegd te worden en kan je de gehele logistieke operatie overzien! Of heerlijk weg turen naar de skyline van Amsterdam. 

1 juli 2022. Voortgang Bouw Amsterdam Logistic City Hub. © Chris Schotanus
1 juli 2022. Voortgang Bouw Amsterdam Logistic City Hub. © Chris Schotanus
1 juli 2022. Voortgang Bouw Amsterdam Logistic City Hub. © Chris Schotanus
1 juli 2022. Voortgang Bouw Amsterdam Logistic City Hub. © Chris Schotanus

WIJ GEBRUIKEN COOKIES

Om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.